חברת "רן אבטחה", טענה בבית המשפט, כי פרי סחט אותה בתמורה להמשך ההתקשרות עימה. בעיתון "חדשות הקריות" דווח כי אלמנתו, עופרה פרי, טוענת כי בעלי החברה, יונה וערן פוגל, לוו ממנו כספים שלא החזירו והפעילו עליו לחצים שגרמו להתאבדותו. הפרשה עוד רחוקה מסיום
פרשת התאבדותו של מנכ"ל הקריון, יוסי פרי, ממשיכה להעסיק את בית המשפט המחוזי בחיפה, שלוש שנים אחרי הטרגדיה – כך מדווח הכתב אריה גרינברג בעיתון "חדשות הקריות".
לאחר מותו של פרי, הגישה חברת האבטחה והניקיון "רן אבטחה", שנתנה שירותי ניקיון לקריון, תביעה בסך 7 מיליון שקלים נגד האלמנה, עופרה פרי, בטענה כי המנוח סחט ממנה כספים. בכתב התביעה, שהוגש באמצעות משרד עורכי הדין דורון-טיקוצקי, נטען כי פרי נהג לגבות מהחברה דמי חסות בתמורה להמשך ההתקשרות עימה. מנגד טוענת האלמנה, המיוצגת על ידי עוה"ד טומי נדשי ואיילה סגל-גבסי, כי בעלה המנוח הלווה לבעלי החברה, יונה וערן פוגל, כספים שלא הוחזרו עד היום, וכי הלחצים שהשניים הפעילו עליו הובילו להתאבדותו.
במסגרת המלחמה המשפטית על עיזבון המנוח, ביקשו עורכי דינה של פרי, לצרף לתביעה את מנהל החברה, ערן פוגל, כנתבע בתיק, בטענה כי הוא משך כספים באופן לא חוקי מחשבונה של האלמנה. יש לציין, כי החברה נמצאת כעת בהליכי פירוק, והמפרק שלה התנגד לצירוף.
שופטת בית המשפט המחוזי בחיפה רבקה למשטרייך-לטר, נענתה לבקשה, למרות שמדובר בצעד חריג, שכן פוגל הוא מנהל החברה שתובעת את האלמנה. משמעות הדבר היא, כי המנהל של החברה התובעת הפך לנתבע בתיק.
פרי מבקשת לדחות את התביעה על הסף, בטענה כי ערן פוגל ביצע מעילה, ולכן אין לו זכות להגיש תביעה. בנוסף, טוענת פרי, כי חלה התיישנות על חלק מהתביעה. השופטת למשטרייך-לטר פסקה, כי את החלטתה בעניין ההתיישנות היא תיתן לאחר שמיעת ההוכחות, וכי עניין המעילה יתברר במהלך המשפט.
בנוסף, בקשתה של פרי לקבל מסמכים מהקריון ומהחברה שניהלה את הקריון, נדחתה בנימוק שהם אינם צד בתיק.