"בעקבות מחלת סכרת, ניצול שואה בן 90 הגיע לכריתת רגלו השניה והאחרונה ומספר פעמים ניתקו לו את הקטטר עד שהצרחות שלו נשמעו בכל המחלקה וכל זה בגלל שהלא הזינו כראוי את מחלות הרקע שלו", כך טוענת נכדתו של ס' מחיפה ■ ביה"ח בני ציון: "נתייחס ברצינות רבה לכל תלונה כשתועבר כמקובל באופן מסודר"
ס', ניצול שואה בן 90, הגיע לבית החולים בני ציון בחיפה לעבור טיפול לכריתת רגלו השניה, בעקבות מחלת סכרת, כשיש הוראה מפורשת שעליו להיות מחובר לקטטר כל חייו אך בבית החולים לא הזינו כראוי את הגיליון הרפואי שלו שהגיע מבית האבות ואנשי הצוות ניתקו אותו מהקטטר מספר פעמים – כך טוענת פ', נכדתו, שפנתה לאתר חדשות חיפה והקריות.
"איך זה הגיוני שחצי יום משאירים את סבא שלי בלי קטטר? איך זה שנותנים לניצול שואה לסבול ככה אחרי כל הסבל שעבר בחייו? בחיים לא נתקלתי באדישות כזו מצד צוות רפואי", מספר פ' לאתר חדשות חיפה והקריות, "עד המעלית שמעתי את הצרחות של סבא שלי ולאף אחד לא היה אכפת, ואם זה לא מספיק אז יומיים אחרי האירוע שוב ניתקו אותו מהקטטר".
פ' מעידה כי "אחת האחיות אמרה לאמא שלי שמי שקיבל אותו במיון לא הזין כמו שצריך את כל הגיליון הרפואי שהוא קיבל מבית האבות בו סבא שלי שוהה עם כל מחלות הרקע שלו. הוא סובל כבר שנים מפרוסטטה, ולכן חייב להיות מחובר לקטטר כי אחרת לא יוכל לתת שתן. התלוננו בפני בפני מזכירת מחלקת אורתופדיה בבית החולים בני ציון אך עד היום אף אחד אפילו לא חזר אלינו בנושא".
מבית החולים בני ציון נמסר בתגובה לאתר חדשות חיפה והקריות: "אין ביכולתנו למסור מידע על מטופל שטופל/אושפז בביה"ח מטעמי צנעת הפרט וחיסיון רפואי פרט לכך שטופל בביה"ח בחודש אוגוסט וכי לא נתקבל בביה"ח מכתב תלונה ואין תיעוד כלשהו על תלונה. הנהלת ביה"ח תתייחס ברצינות רבה לכל תלונה אם יש כזו לכשתועבר כמקובל באופן מסודר לביה"ח".